Even kennismaken met

Sandra Huitenga

Ik ben Sandra en ik zie het als mijn missie om jou te begeleiden.

In mijn ruim 20 jaar ervaring als oefentherapeut Mensendieck valt mij steeds weer op hoe goed ons lichaam ons vertelt wat het nodig heeft om te herstellen van onze lichamelijke klachten. Soms komen die klachten voort uit een verkeerde houding of verkeerde manier van bewegen en zijn we ons hier totaal niet van bewust. Soms kunnen de klachten (mede) voortkomen uit stress of onze leefstijl.

“Luister naar het gefluister van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen”.

Deze spreuk kwam ik een paar jaar geleden tegen en ik moest ‘m even op me in laten werken. Het is mooi om dit bewust te worden, want we vergeten vaak naar ons lichaam te luisteren of we herkennen de signalen van ons lichaam niet. We zijn vaak zo de verbinding kwijtgeraakt, dat we ons op gegeven moment vastdraaien en het enige wat ons lichaam nog kan doen is hard aan de bel trekken. Met als gevolg pijnklachten, stressklachten, ademhalingsklachten of slaapproblemen.

Mensendieck Plus - Sandra Huitenga

Ik help je weer de verbinding met je lichaam te maken. Dit doe ik vanuit een holistische visie, waarbij ik al mijn kwaliteiten inzet om jou te helpen. Dat betekent dat je bij mij geen standaard therapie krijgt, maar dat je juist die begeleiding krijgt die je nodig hebt. Afgestemd op jouw persoon en op jouw situatie. Met de praktische oefentherapie als stevige (paramedische) basis. Samen kijken we waar de oorzaak van jouw klacht ligt en krijg je handvaten om je lichaam te herstellen.

Een cliënt verwoordde het zo:

“Ik zie jouw passie om mensen te ondersteunen in het ontdekken en ontwikkelen van de al in hen aanwezige kwaliteiten. Hierdoor leren ze vanuit bewustwording om verder te groeien en te gaan doen wat nodig is voor hun eigen lijf én geest, zodat klachten kunnen verdwijnen. Door je invoelingsvermogen bied jij de cliënt aan wat hij/zij nodig heeft. Je therapie is daardoor per definitie verrassend en helemaal op maat gesneden. Voor mij gaf je Mensendieck Plus”.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

error: